Utbildningen

Intensivutbildning, dvs du jobbar med teori och körning på heltid under en TVÅVECKORSPERIOD, är ett effektivt sätt att ta körkort. Fördelen med intensivutbildning är att du ägnar och koncentrerar dig enbart på körkortsutbildningen under denna tid. Du har inga störningsmoment, som du normalt har när du är på hemmaplan.

Utbildningens upplägg

Vi har inga paket-priser, utan körlektioner och Risk1 och Risk2 betalas den dagen de görs. Det som betalas i förväg är anmälningsavgift + stora teoripaketet 2050 kr eller anmälningsavgift + lilla teoripaketet 1700 kr. Kontakta oss för mer information.

Avbokningsvillkor:Sker avbokningen efter 14 dagar från den dag avtalet ingåtts återbetalas inte anmälningsavgiften + teoripaketet 

Du kör ett antal lektioner varje dag, beroende på dina förkunskaper och din inlärningsförmåga. Mellan körlektionerna får du ägna dig åt självstudier i läroboken och Elevcentralen. Elevcentralen får du under första dagen på kursen. Det absolut bästa för dig som elev är att ha påbörjat att läsa teoriboken innan du anländer för din intensivkursen. Vi håller koll på dina framsteg under hela kursen.

Teoriundervisningen

Teoriundervisningen omfattar 5 lektioner, som är förlagda till i huvudsak dagtid. Varje teoripass omfattar ca 1-1,5 timmes undervisning.

Riskutbildning 1 och 2 (halkkörning)

Båda riskutbildningarna görs inom ovannämnda tvåveckorsperiod. Behövs det längre tid för din utbildning får du vänta med halkkörningen tills du uppnått den kunskapsnivå som krävs.

Kunskapsprov och körprov

Trafikskolan bokar en plats för ditt kunskaps- och körprov hos Trafikverket. Proven läggs alltid efter kursens två veckor. I och med Trafikverkets nya regler som trädde i kraft 1 mars 2020 så bokar vi proven med två till tre veckors mellanrum. Teoriprovet kan bokas närmare hemorten, och körprovet görs i Säffle.
Bokningsbekräftelse från Trafikverket skickas till dig.

OBSERVERA ATT OM INTE ANMÄLNINGSAVGIFTEN BETALAS INOM DEN TID SOM STÅR PÅ FAKTURAN (se mer på Priser), SÅ AVBOKAS KUNSKAPSPROVET OCH KÖRPROVET